Voorpagina

Verklaring van Islamitische geestelijke eist einde terrorisme

Een van ’s werelds meest toonaangevende Islamitische geestelijken  zal een toespraak houden over een mondiale verklaring tegen terrorisme in London aankomende zaterdag. Dr. Muhammad Tahir-ul-Qadri zal deze verklaring geven tijdens de Peace for Humanity Conference 2011 in de Wembley Arena.

De verklaring van vrede, die zal oproepen een einde te maken aan terrorisme en bescherming moet bieden aan mensenrechten in de nieuwe Arabische regimes, wordt naar verwachting ondertekend door grote religieuze leiders en politieke leiders, waaronder David Cameron en de Aartsbisschop van Canterbury. Tariq Jahan, wiens zoon werd vermoord in de rellen in Birmingham wordt ook verwacht.

Lees verder.

Zie officiële site van Peace Conference (Engeland)

Zie officiële site van Peace Conference (Nederland)

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!