Voorpagina

Wie weet waar Yasmeen is?

Familie en vrienden maken zich ernstige zorgen om het lot van de verdwenen 25-jarige Pakistaans-Nederlandse Yasmeen uit Rotterdam. Er zou al langer sprake zijn van huiselijk geweld. De politie sluit een misdrijf niet uit en is met een grootschalig onderzoek begonnen (zie bericht politie onderaan). Aanstaande vrijdag verzamelen vrijwilligers van Femmes for Freedom om 11.30 bij metrostation Maashaven (Rotterdam Zuid) om folders uit te delen. Yasmeen is een vrouw in nood, bijna dood of dood. Kom in actie om haar te vinden. Voor folderen & actievoeren voor ‪Yasmeen kunt u mailen naar
info@femmesforfreedom.com.

Tijd: 11.30 verzamelen
Locatie: Metrostation Maashaven, R’dam Zuid

Bericht van Politie

Rotterdam – Sinds 25 januari 2015 wordt de 25-jarige Yasmeen uit Rotterdam vermist. Yasmeen werd op 25 januari voor het laatst gezien in haar woning aan de De Quackstraat in Rotterdam.

Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar en doet de politie onderzoek. De politie kan nog geen enkel scenario uitsluiten, maar houdt inmiddels ernstig rekening met een misdrijf.

Yasmeens vermissing werd op 26 januari gemeld bij de politie. Sindsdien wordt er onderzoek gedaan. De politie heeft onder meer met familieleden en buurtbewoners gesproken. Yasmeen staat in de landelijke politieregisters als vermist gesignaleerd en ook via twitter is aandacht haar verdwijning gevraagd. Tot nu toe ontbreekt van haar ieder spoor.

Yasmeen heeft een lichtgetinte huidskleur, zwart haar en bruine ogen. Ze is ca. 1.80 m lang, heeft een normaal postuur. Ze droeg tijdens haar verdwijning traditionele Pakistaanse kleding.

De politie komt graag in contact met mensen die weten waar Yasmeen nu is of haar sinds zondag 25 januari ergens gezien hebben. Maar ook andere informatie die leidt naar haar verblijfplaats is van harte welkom. Mensen kunnen via 0900-8844 bellen naar de politie in Rotterdam en vragen afdeling Opsporing aan het Zuidplein. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Klik hier voor mee informatie

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!