Voorpagina

Wilders walgt van eigen uitspraken

Een aantal filmpjes waarin mensen worden opgeroepen niet te stemmen op de PVV, VVD of CDA heeft de afgelopen dagen veel aandacht gekregen van de media. Ook van Wilders. Die was niet zo vrolijk.

PVV-leider Geert Wilders noemt een internetfilmpje waarin kinderen zijn uitspraken herhalen ‘walgelijk’.

“Ik dacht dat ik al veel had gezien, maar dit slaat alles,” zei Wilders in het tv-programma Uitgesproken WNL

Stemwijzer

Wilt u ook dat CDA en VVD niet langer samenwerken met de PVV? Dan is dit uw kans: stem bij de Provinciale Statenverkiezingen voor 1 keer niet op uw vertrouwde partij.

De uitslag daarvan beïnvloedt immers rechtstreeks de samenstelling van de Eerste Kamer. Een minderheid voor CDA, VVD en PPV in die Eerste Kamer maakt regeren voor het huidige kabinet zo goed als onmogelijk.

www.tegenstemwijzer.nl gidst u naar een tegenstemadvies dat het dichtst bij uw politieke voorkeur ligt.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!