Voorpagina

Zorgen Erdogan over ‘radicalisering’ Nederland

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan maakt zich zorgen over de gedoogsteun van de PVV en ‘radicalisering’ van de Nederlandse politiek.

Erdogan zegt zaterdag in NRC Handelsblad en tegen de NOS dat het niet goed zou zijn als hij zich zou uitlaten over interne Nederlandse aangelegenheden. ‘Maar in de politiek sta ik lijnrecht tegenover radicalisering. De juiste weg is de middenweg. Van radicalisme komt ellende voor de mensen en het land. Zoals u weet zit onze partij in het midden van de politiek. Wij zitten niet links niet rechts. We staan ver weg van uitersten. We staan ver weg van radicalen. We werken alleen met degenen die dicht bij iedereen staan.’

Lees Verder

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!