Over ons

Altijd al willen weten wat moslims uitspoken in het dagelijkse leven? Komt het overeen met het beeld dat de media voor een ieder hebben geschetst? Wijblijvenhier.nl geeft je de kans je eigen conclusies te trekken met verhalen van onze schrijvers. Elke dag worden er nieuwe ervaringen gedeeld, het hart uitgestort en een blik gegund in de “wondere wereld” van de Nederlandse Moslim.

Wij (Nederlandse moslims) blijven hier! Omdat we hier geboren zijn of hier opgevoed zijn. Omdat dit ons land is en omdat we het hier prettig vinden om te leven en dat graag zo willen houden. Maar wij beleven sommigen dingen misschien anders of hebben een andere visie op bepaalde zaken. Of dat echt zo verschillend is en wat dat dan is? Dat lees je op deze weblog: een website gemaakt door Moslims, maar niet alleen voor Moslims. Ook juist voor niet-Moslims is deze weblog boeiend, omdat het je meeneemt in de dagelijkse bezigheden van de Moslims en hun kijk op de zaken des levens.

Een talentvolle redactie met verschillende etnische achtergronden en interesses probeert een reëel beeld te schetsen van wat er leeft bij de moslims binnen de Nederlandse samenleving. Dat doen ze met scherpe analyses, interessante visies, humoristische anekdotes en nog veel meer. Kijk dus dagelijks even op de site en reageer gerust.

Veel leesplezier.

Faisal Mirza – hoofdredacteur (interim)

Stichting Wij Blijven Hier

Wijblijvenhier.nl is onderdeel van Stichting Wij Blijven Hier!, voor meer informatie over stichting: www.wijblijvenhier.org

Doneren

Wijblijvenhier.nl wordt met veel toewijding en geheel subsidieloos gerund door vrijwilligers die ergens in geloven. Elke dag weer doen wij een poging de wereld te verbeteren (of juist niet), wat niet geheel gratis blijkt te zijn. Een financiële bijdrage is daarbij altijd welkom op rekeningnummer NL43INGB0004078775 tnv Stichting Wij Blijven Hier, Den Haag ovv ‘donatie’. We zijn hip en accepteren daarom ook bitcoins: 1FBwjcRgmjjYUTfvKFAihRWaV7HYR4ocPU

33 Reacties op "Over ons"

  1. Pingback: Remix room – archives

  2. Pingback: Partijen kritisch over Moslimstemwijzer: 'dit deugt niet' - WNL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.